Няма съмнение, че за мъжете най-голямата победа в секса е да отбележат гол отзад, тъй като това е най-добре пазената “врата”. Защо обаче мъжете толкова много си падат по аналния секс и са склонни да получат дори червен картон в стремежа си да постигнат заветната си цел?

Защо мъжете искат отзад?
 

Ако един мъж не е практикувал анален секс и твърди, че той не е важен за него, ако вече просветените в това тайнство мъже се опитват да ви убедят, че могат и без него... не им вярвайте. Колкото и да ви обичат, могат да бъдат и още по-влюбени, ако им осигурите VIP пропуск за задния вход.

А причините за нестихваща любов на мъжете към аналния секс са много:

Аналният секс сближава... всячески. Той кара мъжете да станат още по-привързани и влюбени във вас, тъй като подарявайки им най-съкровеното си им гласувате огромно доверие, което е особено важно за мъжете и ги кара да се чувстват наистина специални.

Аналният секс кара мъжа да се чувства господар в леглото, чувства, че притежава сила и власт над вас, което подхранва мъжкото му его и умножава многократно сексуалната му възбуда.

Мъжете обожават гледката отзад. Вярно, могат да й се насладят и при стандартна кучешка поза, но в комбинация с анален секс изживяването за мъжете е наистина незабравимо.

Аналният секс е нещо, с което мъжете обичат да се хвалят. Рейтингът и престижът им се вдига завидно много, стига да са част от онези щастливци, познали сладостта на секса отзад.

Понякога желанието на мъжа за анален секс е не толкова негово, колкото продиктувано от факта, че всичките му приятели вече са го практикували. Тоест мъжете не искат да останат по-назад... особено, що се отнася до секса.

Мъжете си падат по секса отзад, просто защото е една от онези теми табу и защото жените се дърпат. Като всяко забранено нещо, аналният секс става още по-желан.

Мъжете обожават аналния секс и поради простия факт, че входът отзад е по-тесен, което им осигурява по-силна сексуална стимулация и възбудата им скача до небесата.

Защо се харесва?

Чисто физиологично аналният секс се харесва на жените, защото в началото на аналния отвор има концентрация на нервни окончания, чиято стимулация носи наслада. Това е причината и на много жени да им харесва да ги стимулират с пръст там или просто да ги галят.

Защо много жени изпитват болка?

Причината е, че не са се отпуснали достатъчно и не са се настроили физически и психически. Жената трябва сама да го пожелае и да прикани партньора си, а не просто да действат, защото са го решили предварително.

6536_3.jpg

Специалистите са категорични, че при правилно „третиране“, няма причина жената да изпитва болка. Схващането, че аналният секс е задължително болезнен е абсолютен мит.
Ако има болка, която продължава след първоначалното проникване, значи нещо не е наред и трябва да прекъснете акта.
Важно е овлажняването, което може да бъде с изкуствен овлажнител или от естествената ви вагинална течност.

6536_1.jpgАко сте решили да пробвате или сте почитателки на аналния секс, презервативът е повече от задължителен. Ректумът няма естествена защита от бактерии, както е при влагалището, и може да се заразите от редица болести. През дебелото черво право в кръвта с лекота проникват всички бактерии, на които партньорът ви може да е носител. По-лесно може да се заразите и от СПИН, херпес, гонорея, сифилис.
Трябва да сте много внимателни да не увредите стените на ректума. Това може да се случи при твърде бурен секс и от рязко проникване. Този „канал“ не е прав и може по-лесно да бъде наранен. Задължително бъдете много предпазливи, защото усложненията, до които може да се стигне, са сериозни.
По правило се смята, че жените изпитват дискомфорт след анално сношение. Това обаче не е задължително и може да се избегне. Аналните мускули са слабо тренирани и може да ги упражнявате сами, като ги стягате и отпускате, за да станат по-еластични с времето. Ако извършвате всичко внимателно, много бързо след акта ще може да възстановите нормалното си състояние. Много жени се оплакват, че след подобен полов контакт имат газове и не могат да контролират ануса си няколко дни. С редовно тренираме на мускулите „там“ тези неудобства могат да бъдат преодолени.

Важно е да разберем, че в днешно време табута в леглото между двама души, които се обичат, не трябва да има. Всяка жена решава сама за себе си дали иска и дали е готова да прави анална любов. Не го правете, само защото партньорът ви желае, а единствено след като вие сами поискате. Ако приятелките ви харесват аналния секс, а вие нямате желание и тази идея не ви се вижда привлекателна, не си мислете, че пропускате нещо. Все пак хората са различни и им харесват различни неща. Важното е да сме доволни от сексуалния си живот. А на някои и „стандартните“ начини са ни достатъчни, стига да сме с този, който обичаме.